Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Μία ομάδα που φτιάχνεται...

Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα Α.Ε.Λ.-Ατρόμητος Αθηνών στο Αλκαζάρ ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης είπε ότι τώρα αρχίζει να γνωρίζει την ομάδα η οποία (δυστυχώς...) μοντάρεται στα επίσημα παιχνίδια μια και οι μεταγραφές άργησαν να ολοκληρωθούν (Ντε Νίγκρις, Κάσας και Μελίσσης αποκτήθηκαν τέλη Αυγούστου) και οι στόχοι της λαρισινής ομάδας δεν την είχαν πρώτη επιλογή όχι για να έρθουν σε αυτή αλλά και στην Ελλάδα αφού το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό
Τάδε έφη........ Ουζουνίδης!!!!
Τι λες ρε Μαρίνο ; Ποιος δηλαδή έκανε τις μεταγραφές; Ο πρόεδρας μόνος του ; Εσύ πού ήσουνα ; Και γιατί να βάζεις στόχους που δεν έρχονται; Από μαζοχισμό; Τι παπαροδικαιολογίες είναι αυτές; Άσε μας ρε Μαρίνο!!!
Τελικά ο Μαρίνος μπορεί να είναι λίγο καλύτερος απο τον Δώνη σαν προπονητής αλλά παραμένει ένας μετριότατος τεχνικός!
Δεν είναι δυνατόν 15 μήνες να μην έχεις καταλάβει ότι ο Νταμπίζας έγινε 36 και ότι κρύβετε σαν πονηρό ζουλάπι πίσω τάχα από το αρχηγιλίκι δεν είναι δυνατόν να μη βλέπεις ότι 5 χρόνια έκαψε 4 κεντρικούς αμυντικούς που βγήκαν σκάρτοι ενώ αυτός λάδι!
Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις την ομάδα να δυαλειεται στις μεταγραφές χωρίς κουβέντα!
Δεν είναι δυνατόν να περιμένεις από τον Τούρκο να σηκώσει το παιχνίδι στην πλάτη του τι στιγμή που είναι για 25-35 λεπτά παίκτης Μαρίνο μου 35άρης!
Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπεις ότι εχεις πρόβλημα στην άμυνα με το γερο Ντάμπυ τον Αράμπ τον άπειρο Μπουκουβάλα και το γέρο Βενετίδη !

Αφού λοιπόν μας καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός παίζοντας 25'και μετά κάνοντας προπόνηση,ήρθε και το μπουλούκι του Περιστερίου να πάρει αποτέλεσμα γυρίζοντας το 0-2 σε 2-2,και πάλι καλά που έχασε το πέναλτι εκείνος Λατίνος αλλιώς θα κάναμε μάγκα το Δώνη και πάλι!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2.580 ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 22.916

Οσο πάει κι ο λαός την κοπανάει σε λιγάκι θα καταντήσουμε "Ηλυσιακός" Μπράβο Πρόεδρα τα καταφέρνεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: